.

 .

 .

Brussel – BRUSSEL – Mobistar lanceert een nieuw tarief voor klanten die veel in het buitenland verblijven. Met Traveller Advantage worden de zogenaamde roamingtarieven tot 28 procent goedkoper. De Europese Commissie drong er onlangs bij de telecomsector op aan het bellen vanuit het buitenland goedkoper te maken….

Naast het nieuwe tarief stuurt Mobistar onbeantwoorde gesprekken kosteloos door naar de voice mail-dienst in Belgie, wat volgens het telecombedrijf een belangrijke extra besparing betekent op de roamingfactuur. Een klant die in het buitenland verblijft, kan zijn voice mail dus gratis beluisteren.

Traveller Advantage kost particulieren EUR 20 per maand. De gebruiker krijgt daarvoor een belkrediet van EUR 26,7 en 10 gratis belminuten voor inkomende gesprekken in het buitenland. Het pakket is goed voor een reductie van 25%, stelt Mobistar.

Ook voor de professionele gebruikers ontwikkelde het telecombedrijf een pakket goedkopere roamingtarieven. Daar bedraagt de korting maximaal 28%.

Advertenties