Nieuwelingen houden stoere binken in bedwang
za 10/06/06 – Een sympathiek ploegje, maar ook niet meer. Dat dachten veel kenners over Trinidad & Tobago. Wel, dat nietige Trinidad & Tobago hield Zweden in bedwang. Het bleef 0-0. …
0-0
T&T-Zwe

Trinidad & Tobago had het aanvankelijk best moeilijk om zijn voet naast Zweden te zetten. Af en toe moest het zelfs de botte bijl bovenhalen om de opponent af te houden.De Zweden waren baas en Larsson vuurde een vrijschop net naast. Wat later kwam diezelfde Larsson een teentje te kort om Ibrahimovic' voorzet af te werken.

Leo Beenhakker
(foto Belga)

Had Trinidad & Tobago kansen? Zelfs niet als we met een vergrootglas kijken. Aan de overkant had Hislop wel een hoop werk.Wilhelmsson vlamde net onder de lat, Ibrahimovic draaide en knalde vanaf de grote rechthoek.

Ook na rust vonden de Zweden geen antwoord op het spel van Beenhakkers team.

Ze werden er stilaan wanhopig van, al mochten ze zowat drie kwartier met een mannetje meer spelen na rood voor John, na twee overtredingen op Wilhelmsson.

Maar dat numerieke overwicht vertaalde zich niet in kansen. Glen liet de Zweden zelfs nog het meeste opschrikken toen hij de bal op de bovenkant van de lat mikte. Vreemd genoeg hield Zweden altijd vijf man achterin, tegen twee spitsen.

In een prangend slot had Allbäck toch de winning goal aan de voet, maar Hislop lag voor de verandering in de weg.

De opstellingen:
Aftrap: zaterdag 18u in Dortmund
Scheidsrechter: Maidin (Sin)Trinidad & Tobago: Hislop, Gray, Sancho, Lawrence, A.John, Birchall, Yorke, Theobald, Edwards, Samuel, S.John

Zweden: Shaaban, Alexandersson, Mellberg, Lucic, Edman, Linderoth, Wilhelmsson, A.Svensson, Ljungberg, Ibrahimovic, Larsson

Volg de match live door bovenaan te klikken op "volg live" of door naar "standen" in de linkernavigatie te gaan en dan op Groep B te klikken.

Advertenties