Vereniging Ettaouhid presenteert de wereldberoemde anasheed-zanger Sami Yusuf. Deze treedt zondag 5 november in de Jaarbeurs te Utrecht op. De zanger, die islamitische liederen zingt, zal voor het eerst in Nederland zijn stem laten horen. Het Rotterdamse koor Al Wahda zal op deze bijzondere dag haar eerste cd lanceren. Het concert zal aanvangen om 13.00 uur tot 18.00 uur. Een echt familie evenement voor jong en oud!

Sami Yusuf is geboren in juli 1980 en komt uit een muzikale familie. Zijn eerste muzikale opleiding kreeg hij van zijn vader, een internationaal bekende componist, dichter en muzikant. Hij groeide op in Londen en leerde van jongs af aan verschillende instrumenten te bespelen. Geleidelijk aan ging zijn interesse ook uit naar zingen en het componeren van muziek. Een goede reden om het conservatorium te bezoeken waarbij hij o.a. les kreeg van componisten van de Royal Academy of Music. Zijn feeling voor Midden-Oost muziek is gigantisch als je zijn muziek beluisterd.

Sami Yusuf is praktiserend Moslim, en ziet zijn liederen als een manier om de boodschap van de Islam wereldwijd over te brengen en vooral de jeugd aan te moedigen om trots te zijn op hun religie en identiteit. Voor meer informatie over Sami Yusuf kijk op http://www.samiyusuf.com

Het concert wordt ondersteund door: Islamic Relief, Lebara Mobile,NIO, Marokkaans magazine Mzine, Ekin, Succes Media & Publishing B.V. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketsservice Nederland, via alle grotere Postkantoren, Free Recordshops, GWK stations kantoren en andere bekende vvk adressen.Vanaf heden zijn kaarten voor slechts 20 euro excl.servicekosten verkrijgbaar t/m 6 oktober 2006.

Advertenties