Jet4YouUitstekend nieuws voor de Marokkaanse gemeenschap en zonfanaten. Vanaf 1 november 2006, biedt Jet4you, de Marokkaanse lowcost maatschappij, drie wekelijkse vluchten naar Casablanca, vanaf 18 euro, inclusief alle toeslagen.Na lange vruchtbare gesprekken met de directies van de luchthavens van Charleroi Brussel Zuid en Luik, heeft de luchtvaartmaatschappij Jet4you beslist drie wekelijkse vluchten te starten naar Casablanca (woensdag, donderdag en zondag) vanaf 01 november 2006, in samenwerking “code share” met de Belgische maatschappij Jetairfly. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een Boeing 737-400 met een capaciteit van 173 zetels.

Deze twee nieuwe lijnen richten zich zowel naar de Marokkaanse bevolking in België en de aangrenzende landen, als naar toeristen die vanuit Charleroi Brussel Zuid en Luik een alternatief en concurrerend aanbod krijgen. De vluchten kunnen vanaf nu geboekt worden.

Jet4you is ontstaan door een samenwerkende ambitie van Marokkaanse investeerders in de toeristische sector, de Heren Guy Marrache en Ahmed Benabbès Taarji, in samenwerking met de groep TUI, eerste Belgische groep in toerisme en vijfde Europese luchtvaartmaatschappij. De luchtvaartmaatschappij had zijn eerste commerciële vlucht op 26 februari 2006. Jet4you verbindt verschillende Marokkaanse en Franse luchthavens. Het doel is vooral het netwerk met andere Europese landen uit te breiden, om eind 2010, 1.5 miljoen passagiers te mogen noteren, met een luchtvloot van 10 toestellen en 395 medewerkers.

Advertenties