Nieuwe aflevering met Youssef

Maandag 06 November

op Canvas

Na negen uitermate succesvolle seizoenen van ‘De rechtvaardige rechters’ is er beslist om nog resoluter met de ironische formule door te gaan.

Geen tijd meer voor rechtvaardigheid, want de rechters geven niet alleen hun ironische kijk op de actualiteit. Ze willen er nu zelf deel van worden, al is het maar als haar grilligste schaduw.

El Mousaoui Youssef (vierde rechter)

Al eerder bij de opening van dit eerste seizoen van de rechters werd


Youssef El Mousaoui geroepen om zijn zegje te komen doen over de politieke standpunten in vlaanderen en over de rellen in brussel. Omdat Youssef geliefd was bij zowel de vlaamse als de marokkaanse kijkers is hij nu ook Maandag 6 November te zien in het programma,  om dan meer te vertellen over de  ingewikkelde thema’s rond de islam, zoals islamitische televisie, scholen, winkels, enzo.

Meer daarvoor op Maandag 06 November 2006.

Never change a winning team en meer

Gelukkig blijft er één zekerheid bewaard: presentator Jo Van Damme blijft orde in de chaos scheppen.

Oudgediende rechters als Bert Kruismans, Jean Blaute, Alain Grootaers, Brik Van Dijck en Jan Verheyen trachten op hun beurt weer humorvolle chaos in de door Jo moeizaam bevochten orde te creëren.

Maar er is méér. De Rechters krijgen dit seizoen hulp van een schare nieuwe, frisse gezichten én bekende geestige gasten.

Van Marc Reynebeau over Nigel Williams en Tom Waes tot Chris Dusauchoit. En wie weet wie nog allemaal?

Off the record

‘De rechters’ wordt opgenomen in een opnieuw ingerichte ‘De Met’ in Vilvoorde én met een nieuw geluidsdecor: voortaan komt het eigenzinnige anarcho harmonic beatboxquartet ‘Off the Record’ de puntjes op de ironische i zetten.

Kortom, De rechters blijven om te lachen, met weerhaken en al, én in meer dan dan enkel maar een nieuw kostuum.

Advertenties