Ook na de tweede oproep tot getuigen van het dodelijke tramincident in Antwerpen zijn er bij de politie nog maar bitter weinig reacties binnengelopen.


Detail
“De ophelderingsgraad van deze zaak is nochtans in hoge mate afhankelijk van wat getuigen aanbrengen”, zegt Dominique Reyniers van het Antwerpse parket woensdag. Ze vraagt daarom nogmaals dat getuigen van de feiten zich melden. “Elk detail, hoe klein ook, kan belangrijk zijn.”

Avondspits
Toen het 26-jarige slachtoffer vrijdagavond na een schermutseling met een passagier uit een donkerkleurige auto onder een tram belandde, was er behoorlijk wat volk op de been op de Franklin Rooseveltplaats in Antwerpen.

Het incident speelde zich rond 18.30 uur af, midden in de avondspits. “Ik vind het dan ook zeer verwonderlijk dat er tot nu maar een handjevol tips zijn binnengelopen”, stelt Reyniers.

Dringende oproep
Wie getuige was van de feiten of wie meer weet over deze zaak, wordt dan ook dringend gevraagd om contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800 91 119 of met een politiepost naar keuze. Tips zijn ook welkom via agressie.antwerpen@skynet.be. (belga/hln)

Advertenties