De sportfiguur van Antwerpen  2006 

op maandag 25/12 om 09.00

met een stuk stand up van

Youssef El Mousaoui

Sportfiguur Provincie Antwerpen

Jaarlijks organiseert de provincie Antwerpen in december in samenwerking met de regionale televisie (ATV/RTV) en Gazet Van Antwerpen ‘De Sportfiguur van de Provincie Antwerpen.’ Deze sportshow wordt live-on-tape opgenomen. Beide regionale televisiezenders en Gazet Van Antwerpen brengen uitgebreid verslag uit en dit keer met de marokkaanse stand up comedian die in twee delen enkele minuten zijn grapjes komt vertellen.

Sportfiguur van de Provincie Antwerpen 2006

Wie volgt Tom Boonen op?

sportfiguur 2005, Tom Boonen Dit jaar vindt de verkiezing van de Sportfiguur van de Provincie Antwerpen plaats op vrijdag 22 december in de Stadsschouwburg in Antwerpen. De deuren gaan open om 19 uur. Een half uur later start de televisieshow.

De grote vraag is of Tom Boonen zichzelf opvolgt als Sportfiguur Provincie Antwerpen 2006. Het zou een unicum zijn, want Boonen won al in 2004 en 2005. 

Maar hij is zeker niet de enige kanshebber. Tia Hellebaut zorgde op het EK voor een historische atletiekavond, Erwin Vervecken werd wereldkampioen veldrijden en ook Marc Herremans leverde een unieke prestatie door uiteindelijk toch de Iron Man te winnen. Of gaat er toch nog één van de andere tien genomineerden met de diamant lopen? 

Palmares van de Sportfiguur

Patrick Goots in 2002, Bart Wellens in 2003 en Tom Boonen in 2004 én 2005. Het palmares van de Sportfiguur van de Provincie Antwerpen oogt stilaan indrukwekkend. En daarin zal ook de winnaar van 2006 niet misstaan.

Place-to-be voor Antwerpse sportwereld

Spetterend sportgala

De Sportfiguur van de Provincie Antwerpen is een sportgala doorspekt met interviews en beeldmontages van genomineerde topsporters. Het programma wordt ook opgeluisterd met diverse muzikale en sportieve topacts. 

Tijdens de viering worden drie trofeeën uitgereikt: ‘De Sportfiguur van de Provincie Antwerpen’ (sportman, sportvrouw of sportploeg), de trofee voor sportverdienste en de trofee voor beloftevolle jongere. 

Forum voor het jeugdsportfonds

Naast de BV’s uit de sportwereld nodigen we ook andere bekende personen uit de culturele en politieke sector uit. De sportfiguur is uitgegroeid tot de place-to-be voor alle sportliefhebbers uit de provincie Antwerpen. 

Een ideaal forum dus om het concept, de doelstellingen en de partners van het Jeugdsportfonds naar voor te brengen. 

Meer info?

Jeroen Naudts

verantwoordelijk voor
communicatie
tel.: 03 240 62 94
fax: 03 240 62 99

volledige adresinformatie


Advertenties