youssefradio21.JPG

Radio 2 daagt je uit. Stuur je beste mop, je leukste grap naar radio2.be en win een week in het zonnige Marokko. Vanaf 12 februari dagen Walter Baele, Dirk Denoyelle, Sven Eeckman, Youssef El Mousaoui en Nigel Williams de Vlamingen uit om hun beste moppen en leukste grappen op te sturen.

De campagne “Radio 2 Laat ons lachen!” loopt op één (15 verschillende tv-spots), op Radio 2 (15 verschillende radiospots) en zal ook in heel wat tijdschriften te zien zijn. In de tv- en radiospots vertellen de humoristen een grap en dagen ze de Vlamingen daarna uit om nog beter te doen. Wie wil deelnemen kan zijn of haar mop kwijt op de website van Radio 2 .

Radio 2 beloont de 25 beste grappen tijdens de week van 26 februari t.e.m. 2 maart met een reis voor twee personen naar het zonnige Marokko.

Tijdens die….
week krijgt Radio 2 de vijf humoristen ook echt op bezoek.

  • Op 26 februari komt Dirk Denoyelle langs.
  • Op 27 februari is het de beurt aan Sven Eeckman.
  • Op 28 februari is Walter Baele te gast.
  • Op 1 maart laat Nigel Williams zich van zijn leukste kant zien.
  • Op 2 maart sluit Youssef El Mousaoui af.Van 08.00 tot 20.00 uur lopen ze tijdens de programma’s bij de verschillende presentatoren langs. Ze bellen met de luisteraars die de grappigste moppen hebben doorgemaild, praten over hun “ultieme lach-moment” in de Zevende Hemel. In Middagpost en Avondpost geven ze hun kijk op de actualiteit, ze gaan op zoek naar humor in de muziek van Goudzoekers en ze bekijken in Hitwinkel de wondere wereld van de showbizz door een andere bril. De reis naar Marokko vindt plaats van 30 mei t.e.m. 6 juni 2007. Men logeert drie nachten in Marrakech en vier nachten in Agadir op all in basis in de Kenziviersterren-hotels.