Lauren Cleri blijft achter zonder man en zonder geld.

Lauren Cleri blijft achter zonder man en zonder geld.

Een deelneemster aan een controversieel Amerikaans televisieprogramma bekende haar overspel om zoveel mogelijk geld te winnen. Ze verloor echter alle cash – zo’n 130.000 euro (200.000 dollar) – tijdens het verdere verloop van het spel en… ook haar man in het echte leven.

Leugendetector
In het spelprogramma ‘The Moment of Truth’ werd Lauren Cleri aan een leugendetectortest onderworpen. Ze bekende vreemd te gaan en dat ze liever met haar ex was getrouwd. Die laatste lastige vraag werd gesteld door… de ex in kwestie. De 26-jarige deelneemster deed de onthullingen naar eigen zeggen om rijk en beroemd te worden. In dat laatste is ze goed geslaagd, in het eerste veel minder. Ze hield aan haar televisieoptreden enkel een woedende echtgenoot over – de 24-jarige Frank Cleri, van het NYPD – maar geen rotte frank.

8 miljoen kijkers
“Onze relatie hangt aan een zijden draadje”, reageerde Lauren achteraf. “Ik wil wel verder met mijn man, maar ik geloof niet dat hij dat nog ziet zitten.” De echtgenoot stelt dan weer dat hij goed genoeg wist dat zijn vrouw hem bedroog, maar dat ze dat nu ook weer niet aan acht miljoen kijkers moest melden. “Zoals elk koppel hebben wij natuurlijk ook onze problemen, maar die delen we nu met zowat iedereen.”

130.000 euro kwijt
De overspelige dame verspeelde de 130.000 euro waar ze kans op maakte door een domme leugen: ze zei van zichzelf dat ze een “goed mens” is. Biep, “the answer is… false”. (jv)

Advertenties